Over ons

Ons gezin bestaat uit 4 personen: Johan, register accountant; Marloes, purser; Niels, 12 jaar, dol op Space Mountain en Mission Space en Dagmar, 7 jaar helemaal weg van prinsessen en alles wat roze is.

Wij kwamen al regelmatig in Florida maar altijd in hotels waar het ondanks de goede service, toch ongezellig was. Toen is het idee geboren om te gaan investeren in een eigen woning. Sinds december 2010 zijn wij de trotse eigenaren van Villa Marmont in Davenport en in juli 2011 is daar Casa Calabria bij gekomen eveneens gelegen in Davenport. Wij hebben voor deze locaties gekozen omdat het dicht bij alle attractieparken ligt, volop golfmogelijkheden bied en centraal gelegen is tussen de oost- en westkust.

Onze villa dankt haar naam aan generaal Marmont uit de Franse tijd en wij wonen in Nederland aan de Marmontweg. Wij hopen dat u zich net zo thuis zult voelen als wij in Villa Marmont.

Casa Calabria is genoemd naar de straat waarin de woning staat en wordt niet door ons zelf bewoond maar is uitsluitend voor de verhuur. Wel hebben wij het grotendeels zelf ingericht en brengen er nog regelmatig veranderingen aan.

Omdat wij denken dat iedereen zich toch graag op een bepaalde manier "thuis' wil voelen tijdens zijn of haar verblijf in het buitenland hebben wij besloten de huizen ook te verhuren. Best spannend om anderen in je huis te laten maar met de juiste afspraken geeft het een goed gevoel om gasten te kunnen laten genieten van dit heerlijke plekje.

Onze gasten komen voornamelijk uit Amerika, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Noorwegen en Canada. Mogen wij ook u binnenkort begroeten in een van onze woningen? U kunt dan zelf ervaren hoe heerlijk het is want op papier en met foto's komt het toch anders over!

In Villa Marmont treft u een deur aan waar "private" op staat; hierachter bevinden zich spullen die wij tijdens ons verblijf gebruiken maar niet steeds heen en weer nemen naar Nederland.

Beide woningen zijn geheel rookvrij en ondanks dat wij dol op dieren zijn, verzoeken wij u om hygiënische redenen uw trouwe viervoeter niet mee te nemen.

 

Reserveer villa Marmont

Over ons

Ons gezin bestaat uit 4 personen: Johan, Marloes, Niels en Dagmar >>>

Golfbaan inclusief!

U kunt onbeperkt gebruik maken van de golfbaan van Highlands Reserve. Clubfees en tee-tijden zijn door ons afgekocht. >>>

Directe omgeving

Hier vindt u informatie over winkels en faciliteiten in de directe omgeving >>>

Eten en drinken

Amerika en eten, dat is natuurlijk een geweldige combinatie! >>>

Attractieparken

Florida biedt onbegrensde mogelijkheden als het gaat om attractieparken! >>>

Klimaat

Florida kent veel verschillen met betrekking tot het weer >>>

Overwinteren

Weg uit Nederland gedurende de natte en koude maanden >>>