Golfbaan inclusief!

Uw tee-time kiest u zelf uit door deze vooraf te reserveren. Hiervoor betaalt u niets extra's. Wel is het verplicht om een golfkar te huren. Onder vermelding van uw naam en het adres van Villa Marmont krijft u gratis toegang c.q. tee-time.

Mocht u les willen krijgen dan kunt u dit ter plaatse boeken en betalen.

De 18-holes golfbaan van Highlands Reserve ligt aan het einde van de straat. Het is geen standaard golfbaan in Orlando, Florida! Het biedt een opmerkelijk landschap dat samen met het baanontwerp zorgt voor een uitdagende ronde golf. De door kampioen Mike Dasher ontworpen baan heeft een combinatie van met pijnbomen omzoomde fairways die doen denken aan de staat Carolina, open ruime fairways, vergelijkbaar met de geweldige Schotse banen en een beetje van het oude Florida met citroenbomen langs het platteland. Grote, snelle, golvende greens maken deze golfbaan uitdagend en leuk voor alle golf niveaus.

Golfen in Florida is een unieke ervaring. In Amerika kent men geen golfvaardigheidsbewijs (GVB). Dit houdt in dat iedereen mag spelen zolang de regels worden opgevolgd. De vele schitterende golfbanen, het heerlijke klimaat van Florida en de Amerikaanse gastvrijdheid maken Florida tot een waar paradijs voor golfers. Het aangename klimaat in Central Florida zorgt ervoor daat er het hele jaar door gespeeld kan worden.

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar de officiƫle website van Highlands Reserve www.highlandsreserve-golf.com

Reserveer villa Marmont

Over ons

Ons gezin bestaat uit 4 personen: Johan, Marloes, Niels en Dagmar >>>

Golfbaan inclusief!

U kunt onbeperkt gebruik maken van de golfbaan van Highlands Reserve. Clubfees en tee-tijden zijn door ons afgekocht. >>>

Directe omgeving

Hier vindt u informatie over winkels en faciliteiten in de directe omgeving >>>

Eten en drinken

Amerika en eten, dat is natuurlijk een geweldige combinatie! >>>

Attractieparken

Florida biedt onbegrensde mogelijkheden als het gaat om attractieparken! >>>

Klimaat

Florida kent veel verschillen met betrekking tot het weer >>>

Overwinteren

Weg uit Nederland gedurende de natte en koude maanden >>>